Kauneuden asiantuntija

Kauneuden asiantuntija

Parhaat tuotesarjat tarjoavat
tuloksia ihonhoitoon ja kauneuteen

Dr. Baumann

Dr. Baumann

Esikuvana luonto

DR. BAUMANN kosmetiikka valmistetaan ihosolujen luontaista rakennetta vastaavista ainesosista. Tuotteet sisältävät iholle tärkeitä kasvipohjaisia luonnonöljyjä, ilman mineraali- tai vuoriöljyjä, kuten parafiinia. DR. BAUMANN tuotteet sisältävätkin juuri niitä ainesosia, joista iho luonnonmukaisestikin koostuu. Tästä syystä hoitavat ainesosat imeytyvät ihoon helposti ja nopeasti. Hoitotuotteet eivät sisällä kemiallisia säilöntäaineita tai hajusteita, jonka vuoksi ne soveltuvat hyvin myös herkimmille ihotyypeille.

DR. BAUMANN tuotteiden tutkimuksesta ja kehittämisestä vastaavat tiedemiehet ja tutkijat. Näin ollen lopputuloksena on saatu syntymään huippulaadukkaat, bionomiset ihonhoitotuotteet, jotka ovat kehitetty erityisesti herkän ja allergisen ihon tarpeet huomioiden. DR. BAUMANN tuotteet sopivat kuitenkin kaikille, jotka haluavat hoitaa ihoaan laadukkailla, vaikuttavilla ja turvallisilla tuotteilla.

Hydrafacial

Hydrafacial

Hydrafacial ammattilaistuotteita käytetään HydraFacial-hoidon yhteydessä. Tuotesarja sisältää erilaisia seerumeita ja teho-ampulleja, joista valitaan aina omalle ihotyypille sekä mahdollisiin iho-ongelmiin parhaiten sopivat tuotteet. Hydrafacial tarjoaakin ainutlaatuista ihonhoitoteknologiaa, jossa yhdistyy koneellisesti tehty kivuton ihonpuhdistus, kuorinta, ihohuokosten tyhjennys sekä tuotesarjan tehoaineiden syöttö vain noin 30 minuutissa.

iSClinical

iS Clinical

iS CLINICAL tuotesarja koostuu ensiluokkaisen laadukkaista ja tehokkaista puhdistustuotteista, iho-ongelmia korjaavista ja kosteuttavista hoitotuotteista sekä aurinkosuojista, jotka sisältävät markkinoiden innovatiivisimpia ainesosia. Tutkitusti tehokkaat tuotteet ovat turvallisia käyttää ja ne ovat tarjonneet parhaita tuloksia ihon hoidon saralla jo yli vuosikymmenen ajan. Korjaavat ja ennaltaehkäisevät hoitotuotteet edustavat uuden sukupolven ihonhoidon teknologiaa, jonka avulla on helppo lähteä ratkomaan mitä tahansa iho-ongelmaa. iS CLINICALin avulla voidaan saavuttaa iho, joka on terveempi, kosteutetumpi ja suojatumpi ainutlaatuisen DNA-teknologian ansiosta.

Pronails

dermaviduals

Miksi dermaviduals®-kosmetiikka on poikkeuksellista?

Dermaviduals® -ihonhoitosarjan on kehittänyt ansioitunut saksalainen orgaanisen kemian tohtori Hans Lautenschläger. Hänen erityinen tutkimuskohteensa on ollut soijalesitiinistä saatava fosfatidyylikoliini, joka on fysiologiselta rakenteeltaan ihon luonnollisia rasvoja vastaava molekyyli. Korneoterapiaan perustuvan kosmetiikan lähtökohta onkin juuri fosfatidyylikoliinia sisältävissä DMS® -voiteissa, joiden koostumus muistuttaa ihon sarveiskerroksen rakennetta.

DMS® -rakenne täydentää myös soluväliainetta, aivan kuten ihon omat fysiologiset aineosat. Korneoterapiassa ei käytetä lainkaan iholle vieraita aineita kuten säilöntäaineita, mineraaliöljyjä, silikonia, väriaineita tai hajusteita. Erityisesti monet tavanomaiselle kosmetiikalle herkistyneet sekä mm. atoopikot ja psoriaatikot ovat saaneet avun fysiologisia raaka-aineita sisältävistä tuotteista.

DMS sulautuu helposti ihon sarveiskerrokseen.

DMS® sulautuu helposti ihon sarveiskerrokseen.

Elektronimikroskooppikuvat näyttävät selkeästi Dermaviduals® -voiteiden eron tavanomaisiin emulsiovoiteisiin verrattuna:

Helmi

Lapinniemen Helmi - Ihana vartalosokeri

Lapinniemen Helmi -sokerit ovat Suomessa sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, jolloin kaikki raaka-aineet ovat huolellisesti valittuja, sekä sinun ihoasi että luontoa hellien. Vartalosokeri tarjoaakin ammattimaisen tavan poistaa ihokarvoja koko vartalolta, mukaan lukien turvallisen, hygieenisen ja hellävaraisen karvanpoiston intiimialueilta. Sokeri on myös 100% luonnontuote, eikä sitä ole testattu eläimillä. Lisäksi se ei sisällä sitruunaa tai ihoa herkistäviä tuoksuja tai väriaineita. Menetelmän ansiosta karvat myös pysyvät poissa pidempään, sillä sokerointi heikentää karvan kasvua tehokkaammin kuin vaha. Samalla tuote kuorii kuolleen ihosolukon tehokkaasti ja iho pysyy pitkään kirkkaana ja pehmeänä! Säännöllisille sokerointi-asiakkaille on olemassa kanta-asiakaskortti, joka oikeuttaa asiakasetuun.

Artdeco

ARTDECO

ARTDECOn kokoelmasta löydät aina ajankohtaisen väriskaalan meikkimosaiikkeja sekä trendikkäimpiä erikoistuotteita ammattimaisen meikin tekoon. Laajan ja jatkuvasti uusiutuvan tuotevalikoiman ansiosta ARTDECO on laadukas ja silti edullinen meikkisarja. Kauneushoitolastamme löydät kokoelman ARTDECOn huipputuotteita, aina mineraalimeikeistä näyttäviin kynsilakkoihin. Lisäksi neuvomme sinua mielellämme meikkien valinnassa, joten kysy rohkeasti neuvoa!

Claré Blanc

Claré Blanc

Claré Blanc on mineraalimeikkisarja, jossa upea värimaailma yhdistyy tarkoin valittuihin ja korkealaatuisiin raaka-aineisiin. Tuotteet kaunistavat ihoa, samalla kun hoitavat sitä hellävaroen. Brändi syntyikin juuri rakkaudesta kauneuteen ja luonnon kunnioittamiseen, joka näkyy jokaisessa tarkoin valitussa ja pitkään kehitellyssä tuotteessa. Claré Blanc onkin paljon enemmän kuin pelkkä kosmetiikkabrändi – se on uudenlainen elämätapa.

Fantasy Nails

Fantasy Nails

Fantasy Nails tarjoaa ammattitason kynsimuotoiluun laajan valikoiman korkealaatuisia rakennekynsituotteita. Kaikki rekisteröidyt tuotteet ovat myös tarkkaan suunniteltu EU-säännösten mukaan. Brändin avulla saadaankin aina aikaan näyttävät ja kestävät kynnet. Lisäksi Fantasy Nails on tunnettu arvostetusta koulutusohjelmastaan, joka kattaa niin perinteiset kuin myös innovatiiviset erikoistekniikat. Kun siis haluat upeat kynnet, valitse Fantasy Nailsin turvallisia ja laadukkaita tuotteita käyttävä kynsimuotoilija!

Pronails

ProNails-rakennekynnet

ProNails tarjoaa kauniit kädet entistä tehokkaampien ja laadukkaampien tuotteiden avulla. Brändi on kansainvälisesti tunnettu panostuksestaan aktiiviseen tuotekehitykseen ja muodin luomiseen. Innovaatioiden lisäksi ProNailsin tärkeänä menestystekijänä on ollut yksi alan parhaista koulutuksista. Tuotemerkin avainsanoja ovatkin laatu, kestävyys, luotettavuus, innostus ja ilo. ”Love Your Hands” eli rakasta sinäkin käsiäsi, kuten ProNailsin slogan kehottaa.

Vita Liberata

Vita Liberata

Vita Liberata on ylellinen rusketuksen ja ihonhoidon asiantuntija. Brändin perustajan Alyson Hoggin tavoitteenaan onkin ollut innovatiivisisten kosmetiikkatuotteiden luonti, viimeisteltynä pienellä ekstralla. Tuotekehitys lähti alkujaan siitä, kun perustaja huomasi, että markkinoilta puuttui ylellinen ja kiireisille naiselle suunnattu itseruskettava. Vita Liberatan pääperiaatteiksi ovatkin muodostuneet puhtaat ainesosat, innovaatiot sekä pyrkimys kehittää oikeasti toimivia tuotteita.