Kauneuden asiantuntija

Kauneuden asiantuntija

Tuotteet

Dr. Baumann

Dr. Baumann

Esikuvana luonto

DR. BAUMANN-kosmetiikka valmistetaan ihosolujen luontaista rakennetta vastaavista aineksista. DR. BAUMANN-tuotteet sisältävät iholle tärkeitä kasvipohjaisia luonnonöljyjä, mutta eivät mineraali- tai vuoriöljyjä, kuten parafiinia. DR. BAUMANN-hoitotuotteet kuljettavat ihoon juuri niitä aineksia, joita iho luonnostaankin sisältää. Tästä syystä hoitavat ainesosat imeytyvät ihoon helposti ja nopeasti. Ihoa hoidetaan yksinkertaisesti ihon omilla rakenneaineilla. Mikä olisikaan luonnollisempaa!

Edellytyksenä on kuitenkin, että hoitotuotteet eivät sisällä kemiallisia säilöntäaineita tai hajusteita. Tällä perusteella on helppo ymmärtää, että DR. BAUMANN kosmetiikan positiiviset vaikutukset näkyvät ja tuotteet sopivat herkimmillekin ihotyypeille.

Dr. Baumann – tuotteiden tutkimuksesta ja kehittämisestä vastaavat pätevät tiedemiehet ja tutkijat. Tuloksena ovat huippulaadukkaat, bionomiset ihonhoitotuotteet, jotka on kehitetty herkän, allergisen ihon tarpeet huomioon ottaen. DR. BAUMANN-tuotteet sopivat kuitenkin kaikille, jotka haluavat hoitaa ihoaan laadukkailla, vaikuttavilla ja turvallisilla tuotteilla

Pronails

dermaviduals

Miksi dermaviduals®-kosmetiikka on poikkeuksellista?

dermaviduals®-ihonhoitosarjan on kehittänyt ansioitunut saksalainen orgaanisen kemian tohtori Hans Lautenschläger. Hänen erityinen tutkimuskohteensa on ollut soijalesitiinistä saatava fosfatidyylikoliini, joka on fysiologiselta rakenteeltaan ihon rasvoja vastaava molekyyli. Korneoterapiaan perustuvan kosmetiikan lähtökohta onkin juuri fosfatidyylikoliinia sisältävissä DMS®-voiteissa, joiden koostumus muistuttaa ihon sarveiskerroksen rakennetta.

DMS®-rakenne täydentää soluväliainetta kuten ihon omat fysiologiset aineosat. Korneoterapiassa ei käytetä lainkaan iholle vieraita aineita: dermaviduals®-ihonhoitotuotteissa ei käytetä säilöntäaineita, mineraaliöljyjä, silikonia, väriaineita eikä hajusteita.

Erityisesti monet tavanomaiselle kosmetiikalle herkistyneet ja mm. atoopikot ja psoriaatikot ovat saaneet avun siitä, että tuotteet sisältävät ainoastaan fysiologisia raaka-aineita.

DMS sulautuu helposti ihon sarveiskerrokseen.

DMS® sulautuu helposti ihon sarveiskerrokseen.

Elektronimikroskooppikuvat näyttävät selkeästi dermaviduals® -voiteiden eron tavanomaisiin emulsiovoiteisiin verrattuna:

Pronails

ProNails-rakennekynnet

ProNails-merkin historia juontaa 30 vuoden taakse. Catherine Claus perusti ensimmäisen belgialaisen käsi- ja kynsihoitotuotteita valmistavan yrityksen tuolloin, vuonna 1981. Vahvat yrittäjyystaidot ja luovuus ovat johtaneet tämän yrityksen Euroopan huipulle kynsien ja käsien hoidon alalla.

ProNails tunnettiin nimellä ”Professionails” vuosikymmenien ajan. Keväällä 2012 nimi muutettiin selkeämmäksi ja nyt Professionails tunnetaan nimellä ProNails. ProNailsin tarkoituksena on edelleenkin tarjota naisille kauniit kädet, nyt vielä entistäkin tehokkaammin ja laadukkaampien tuotteiden avulla. Uusi slogan kuuluu: ”Love Your Hands” eli rakasta käsiäsi, joka näkyy paitsi luonnonkynsiä kunnioittavista tekniikoista myös uusien, käsiä ja kynsiä entistäkin tehokkaampien, mutta silti turvallisten tuotesarjojen kautta..ProNails on tunnettu kansainvälisesti myös siitä, että merkki panostaa aktiivisesti kehittämiseen ja muodin luomiseen, ei ainoastaan muodin seuraamiseen. Kerran puolessa vuodessa ilmestyvä Naily News -lehti kokoaa kynsialan ammattilaisille tiedot uusimmista trendeistä, tekniikoista ja kehitetyistä uutuustuotteista.

Tuotteiden ja innovaatioiden lisäksi ProNailsin tärkeänä menestystekijänä on jo vuosien ajan ollut alan yksityiskohtaisin koulutus, joka antaa tuleville ammattilaisille erinomaiset eväät omaan työhönsä.

Myös Suomessa ProNails tunnetaan alan yksityiskohtaisimmista koulutuksista, alan laajimmasta tuotevalikoimasta erinomaisia tuotteita ja erityisesti UV-geelillä tehdyistä rakennekynsistä, jotka pysyvät äärettömän hyvin. Muutamassa vuodessa merkki on noussut alan nopeimmin kasvavaksi kynsimerkiksi. ProNailsin avainsanoja ovat laatu, luotettavuus, innostus ja ilo.

artcolourgloss

Artistic Colour Gloss

Tämä huippulaadukas geelilakkasarja sisältää yli 135 upeaa ja kestävää geelilakkasävyä ja niitä voi käyttää luonnon kynnen lisäksi rakennekynsissä ja koristeluun. Lakat ovat UV/LED- kovetteisia, nopeita ja runsaspigmenttisiä. Artistic color Gloss-geelilakkaus kestää luonnonkynnellä yli 3 viikkoa!

Helmi

Lapinniemen Helmi - Ihana vartalosokeri

Ammattimainen tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja koko vartalolta!

  • Sokeri on 100%nen luonnontuote eikä sitä ole testattu eläimiin
  • Sokerointimenetelmän ansiosta karvat pysyvät poissa pidempään
  • Turvallinen ja hellävarainen myös intiimialueille
  • Hygieeninen
  • Sokerointi vähentää ja heikentää karvan kasvua tehokkaammin kuin vaha
  • Sokeri on miellyttävän lämpöistä eikä polta ihoa
  • Sokeri kuorii kuolleen ihosolukon tehokkaasti joten ihosi on kirkas ja pehmeä pitkään!
  • Ei sisällä ihoa herkistäviä tuoksuja tai väriaineita eikä sitruunaa
  • Lapinniemen Helmi-sokerit ovat Suomessa sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki raaka-aineet ovat huolellisesti valittuja sekä sinun ihoasi että luontoa hellien.

Säännöllisille sokerointi-asiakkaille on olemassa kanta-asiakaskortti, joka oikeuttaa asiakasetuun!

Artdeco

ARTDECO

Meikkitrendien edelläkävijä

ARTDECOn kokoelmasta löydät suuren ja aina ajankohtaisen väriskaalan meikkimosaiikkeja, erikoistuotteet ammattimaisen meikin tekoon ja trendikkäimmät uutuudet. Laajan ja jatkuvasti uusiutuvan tuotevalikoiman ansiosta ARTDECO on laadukas ja silti edullinen meikkisarja.

Kauneushoitolastani löydät kattavan kokoelman ARTDECOn huipputuotteita aina mineraalimeikeistä kauneimpiin kynsilakkoihin. Saat kaiken tarvitsemasi upean meikin tekemiseen. Neuvon Sinua mielelläni meikkien valinnassa, joten kysy rohkeasti.

Sinun on mahdollista varata aika yksilölliseen meikinopastukseen, jossa opastan Sinua meikkituotteiden käytössä ja värien valinnassa. Saat kokeilla tuotteita ja oikeanlaisia siveltimiä opastettuna ja huomaat kuinka yksinkertaista ja helppoa meikkaaminen on! Meikki-iltojen suosio on kasvussa ja hauskan illanvieton kruunaa ammattimeikkaus ja opastus vaikka koko porukalle! Meikinopastus-lahjakortti on myös suosittu lahja ihan kaiken ikäisille meikkaajille.

iSClinical

iS Clinical

Is CLINICALIn tuotesarja koostuu ensiluookaisen laadukkaista ja tehokkaista puhdistustuotteista,erinlaisia iho-onglemia korjaavista ihonhoitotuotteista,kosteuttavsita tuotteista sekä aurinkosuojatuotteista jotka sisältävät markkinoiden innovatiivisimpiaainesosia ja jotka ovat todistetusti tuottaneet turvallsisia tuloksia ihon hoidon saralla jo yli vuosikymmenen ajan. Korjaavat ja ennaltaehkäsievät hoitotuotteet edustavat uuden sukupolven ihonhoitoteknologiaa ja niillä on helppo lähteä hoitamaan mitä tahansa iho-onglemaa. iS CLINICALin avulla voidaan saavuttaa iho joka on tevreempi, kosteutetumpi ja erityisellä tavalla suojatumpi ainutlaatuisen DNA- teknologian ansiosta. Lue lisää www.isclinical.fi