Kauneuden asiantuntija

Kauneuden asiantuntija

Tuotesarjat

Dr. Baumann

Dr. Baumann

Esikuvana luonto

DR. BAUMANN kosmetiikka valmistetaan ihosolujen luontaista rakennetta vastaavista ainesosista. Tuotteet sisältävät iholle tärkeitä kasvipohjaisia luonnonöljyjä, ilman mineraali- tai vuoriöljyjä, kuten parafiinia. DR. BAUMANN tuotteet sisältävätkin juuri niitä ainesosia, joista iho luonnonmukaisestikin koostuu. Tästä syystä hoitavat ainesosat imeytyvät ihoon helposti ja nopeasti. Hoitotuotteet eivät sisällä kemiallisia säilöntäaineita tai hajusteita, jonka vuoksi ne soveltuvat hyvin myös herkimmille ihotyypeille.

DR. BAUMANN tuotteiden tutkimuksesta ja kehittämisestä vastaavat tiedemiehet ja tutkijat. Näin ollen lopputuloksena on saatu syntymään huippulaadukkaat, bionomiset ihonhoitotuotteet, jotka ovat kehitetty erityisesti herkän ja allergisen ihon tarpeet huomioiden. DR. BAUMANN tuotteet sopivat kuitenkin kaikille, jotka haluavat hoitaa ihoaan laadukkailla, vaikuttavilla ja turvallisilla tuotteilla.

Pronails

dermaviduals

Miksi dermaviduals®-kosmetiikka on poikkeuksellista?

Dermaviduals® -ihonhoitosarjan on kehittänyt ansioitunut saksalainen orgaanisen kemian tohtori Hans Lautenschläger. Hänen erityinen tutkimuskohteensa on ollut soijalesitiinistä saatava fosfatidyylikoliini, joka on fysiologiselta rakenteeltaan ihon luonnollisia rasvoja vastaava molekyyli. Korneoterapiaan perustuvan kosmetiikan lähtökohta onkin juuri fosfatidyylikoliinia sisältävissä DMS® -voiteissa, joiden koostumus muistuttaa ihon sarveiskerroksen rakennetta.

DMS® -rakenne täydentää myös soluväliainetta, aivan kuten ihon omat fysiologiset aineosat. Korneoterapiassa ei käytetä lainkaan iholle vieraita aineita kuten säilöntäaineita, mineraaliöljyjä, silikonia, väriaineita tai hajusteita. Erityisesti monet tavanomaiselle kosmetiikalle herkistyneet sekä mm. atoopikot ja psoriaatikot ovat saaneet avun fysiologisia raaka-aineita sisältävistä tuotteista.

DMS sulautuu helposti ihon sarveiskerrokseen.

DMS® sulautuu helposti ihon sarveiskerrokseen.

Elektronimikroskooppikuvat näyttävät selkeästi Dermaviduals® -voiteiden eron tavanomaisiin emulsiovoiteisiin verrattuna:

Pronails

ProNails-rakennekynnet

ProNails tuotemerkin tarkoituksena on tarjota naisille kauniit kädet entistä tehokkaampien ja laadukkaampien tuotteiden avulla. ProNails on tunnettu kansainvälisesti myös siitä, että brändi panostaa aktiivisesti tuotekehitykseen ja muodin luomiseen.

Tuotteiden ja innovaatioiden lisäksi ProNailsin tärkeänä menestystekijänä on ollut alan yksi parhaista koulutuksista, joka antaa tuleville ammattilaisille erinomaiset eväät. Myös Suomessa ProNails tunnetaan yksityiskohtaisista koulutuksista, laajasta tuotevalikoimasta sekä erityisistä UV-geelillä tehdyistä rakennekynsistä, jotka pysyvät äärettömän hyvin. Muutamassa vuodessa merkki onkin noussut yhdeksi alan nopeiten kasvavaksi brändiksi. Tuotemerkin avainsanoja ovat laatu, luotettavuus, innostus ja ilo. ”Love Your Hands” eli rakasta sinäkin käsiäsi, kuten ProNailsin slogan kehottaa.

artcolourgloss

Artistic Colour Gloss

Artistic Colour Gloss on huippulaadukas geelilakkasarja, joka sisältää 135 upeaa ja kestävää geelilakkasävyä. Lakkoja voi käyttää luonnon kynnen lisäksi rakennekynsissä sekä koristelussa. Artistic Colour Glossin lakat ovat UV/LED-kovetteisia, nopeita ja pigmentiltään hyvin runsaita. Artistic Color Gloss -geelilakkaus kestääkin luonnonkynnellä yli 3 viikkoa!

Helmi

Lapinniemen Helmi - Ihana vartalosokeri

Lapinniemen Helmi -vartalosokeri tarjoaa ammattimaisen tavan poistaa häiritseviä ihokarvoja koko vartalolta!

  • Sokeri on 100% luonnontuote, eikä sitä ole testattu eläimillä.
  • Sokerointimenetelmän ansiosta karvat pysyvät poissa pidempään.
  • Karvanpoisto on turvallinen, hygieeninen ja hellävarainen myös intiimialueille.
  • Sokerointi vähentää ja heikentää karvan kasvua tehokkaammin kuin vaha.
  • Sokeri on miellyttävän lämmintä, mutta ei polta ihoa.
  • Tuote kuorii kuolleen ihosolukon tehokkaasti, jonka ansiosta saat pitkään kirkkaana ja pehmeänä pysyvän ihon!
  • Sokeri ei sisällä sitruunaa tai ihoa herkistäviä tuoksuja tai väriaineita.
  • Lapinniemen Helmi-sokerit ovat Suomessa sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, jolloin kaikki raaka-aineet ovat huolellisesti valittuja, sekä sinun ihoasi että luontoa hellien.

Säännöllisille sokerointi-asiakkaille on olemassa kanta-asiakaskortti, joka oikeuttaa asiakasetuun!

Artdeco

ARTDECO

Meikkitrendien edelläkävijä

ARTDECOn kokoelmasta löydät suuren ja aina ajankohtaisen väriskaalan meikkimosaiikkeja sekä trendikkäimpiä erikoistuotteita ammattimaisen meikin tekoon. Laajan ja jatkuvasti uusiutuvan tuotevalikoiman ansiosta ARTDECO on laadukas ja silti edullinen meikkisarja. Kauneushoitolasta löydät kattavan kokoelman ARTDECOn huipputuotteita, aina mineraalimeikeistä näyttäviin kynsilakkoihin. Lisäksi neuvomme sinua mielellämme meikkien valinnassa, joten kysy rohkeasti neuvoa!

Voit myös varata ajan yksilölliseen meikkiopastukseen, jossa autamme sinua meikkituotteiden käytössä ja värien valinnassa. Samalla saat kokeilla tuotteita ja siveltimiä, jotta huomaat kuinka yksinkertaista ja helppoa meikkaaminen onkaan! Hauskan illanvieton kruunaa ammattimeikki ja opastus isommallekin porukalle. Meikkiopastus -lahjakortti on myös suosittu lahja kaiken ikäisille meikkaajille.

iSClinical

iS Clinical

iS CLINICAL tuotesarja koostuu ensiluokkaisen laadukkaista ja tehokkaista puhdistustuotteista, iho-ongelmia korjaavista ja kosteuttavista hoitotuotteista sekä aurinkosuojista, jotka sisältävät markkinoiden innovatiivisimpia ainesosia. Tutkitusti tehokkaat tuotteet ovat turvallisia käyttää ja ne ovat tarjonneet parhaita tuloksia ihon hoidon saralla jo yli vuosikymmenen ajan. Korjaavat ja ennaltaehkäisevät hoitotuotteet edustavat uuden sukupolven ihonhoidon teknologiaa, jonka avulla on helppo lähteä ratkomaan mitä tahansa iho-ongelmaa. iS CLINICALin avulla voidaan saavuttaa iho, joka on terveempi, kosteutetumpi ja suojatumpi ainutlaatuisen DNA-teknologian ansiosta.