Kauneuden asiantuntija

Kauneuden asiantuntija

Parhaat tuotesarjat tarjoavat
tuloksia ihonhoitoon ja kauneuteen

Hydrafacial

Hydrafacial

Hydrafacial ammattilaistuotteita käytetään HydraFacial-hoidon yhteydessä. Tuotesarja sisältää erilaisia seerumeita ja teho-ampulleja, joista valitaan aina omalle ihotyypille sekä mahdollisiin iho-ongelmiin parhaiten sopivat tuotteet. Hydrafacial tarjoaakin ainutlaatuista ihonhoitoteknologiaa, jossa yhdistyy koneellisesti tehty kivuton ihonpuhdistus, kuorinta, ihohuokosten tyhjennys sekä tuotesarjan tehoaineiden syöttö vain noin 30 minuutissa.

Dr. Baumann

Dr. Baumann

Esikuvana luonto

DR. BAUMANN kosmetiikka valmistetaan ihosolujen luontaista rakennetta vastaavista ainesosista. Tuotteet sisältävät iholle tärkeitä kasvipohjaisia luonnonöljyjä, ilman mineraali- tai vuoriöljyjä, kuten parafiinia. DR. BAUMANN tuotteet sisältävätkin juuri niitä ainesosia, joista iho luonnonmukaisestikin koostuu. Tästä syystä hoitavat ainesosat imeytyvät ihoon helposti ja nopeasti. Hoitotuotteet eivät sisällä kemiallisia säilöntäaineita tai hajusteita, jonka vuoksi ne soveltuvat hyvin myös herkimmille ihotyypeille.

DR. BAUMANN tuotteiden tutkimuksesta ja kehittämisestä vastaavat tiedemiehet ja tutkijat. Näin ollen lopputuloksena on saatu syntymään huippulaadukkaat, bionomiset ihonhoitotuotteet, jotka ovat kehitetty erityisesti herkän ja allergisen ihon tarpeet huomioiden. DR. BAUMANN tuotteet sopivat kuitenkin kaikille, jotka haluavat hoitaa ihoaan laadukkailla, vaikuttavilla ja turvallisilla tuotteilla.

iSClinical

iS Clinical

iS CLINICAL tuotesarja koostuu ensiluokkaisen laadukkaista ja tehokkaista puhdistustuotteista, iho-ongelmia korjaavista ja kosteuttavista hoitotuotteista sekä aurinkosuojista, jotka sisältävät markkinoiden innovatiivisimpia ainesosia. Tutkitusti tehokkaat tuotteet ovat turvallisia käyttää ja ne ovat tarjonneet parhaita tuloksia ihon hoidon saralla jo yli vuosikymmenen ajan. Korjaavat ja ennaltaehkäisevät hoitotuotteet edustavat uuden sukupolven ihonhoidon teknologiaa, jonka avulla on helppo lähteä ratkomaan mitä tahansa iho-ongelmaa. iS CLINICALin avulla voidaan saavuttaa iho, joka on terveempi, kosteutetumpi ja suojatumpi ainutlaatuisen DNA-teknologian ansiosta.

Pronails

dermaviduals

Miksi dermaviduals®-kosmetiikka on poikkeuksellista?

Dermaviduals® -ihonhoitosarjan on kehittänyt ansioitunut saksalainen orgaanisen kemian tohtori Hans Lautenschläger. Hänen erityinen tutkimuskohteensa on ollut soijalesitiinistä saatava fosfatidyylikoliini, joka on fysiologiselta rakenteeltaan ihon luonnollisia rasvoja vastaava molekyyli. Korneoterapiaan perustuvan kosmetiikan lähtökohta onkin juuri fosfatidyylikoliinia sisältävissä DMS® -voiteissa, joiden koostumus muistuttaa ihon sarveiskerroksen rakennetta.

DMS® -rakenne täydentää myös soluväliainetta, aivan kuten ihon omat fysiologiset aineosat. Korneoterapiassa ei käytetä lainkaan iholle vieraita aineita kuten säilöntäaineita, mineraaliöljyjä, silikonia, väriaineita tai hajusteita. Erityisesti monet tavanomaiselle kosmetiikalle herkistyneet sekä mm. atoopikot ja psoriaatikot ovat saaneet avun fysiologisia raaka-aineita sisältävistä tuotteista.

DMS sulautuu helposti ihon sarveiskerrokseen.

DMS® sulautuu helposti ihon sarveiskerrokseen.

Elektronimikroskooppikuvat näyttävät selkeästi Dermaviduals® -voiteiden eron tavanomaisiin emulsiovoiteisiin verrattuna:

HUBISlab

HUBISlab - Ihoasi kunnioittava korealainen kauneudenhoitofilosofia.

Hubislab-ammattilaiset ohjaavat sinut huumaavaan korealaisen ihonhoitometodin saloihin. Meiltä saat upeita tuloksellisia hoitolahoitoja ja oikeanlaiset tuotteet kotihoitoon.

Bdr

Bdr

Bdr-ihonhoitomenetelmän innovatiiviset hoidot, joissa käytetään mikro- ja nanoteknologiaa sekä holistista terapiaa tarjoavat todellisen vaihtoehdon kauneuskirurgialle. Tavoitteenamme on parantaa ihon kuntoa pitkäkestoisesti sekä saavuttaa parhaita mahdollisia tuloksia. Tule yksilöllisesti räätälöityyn hoitoon ja hoida ihoasi tuloksellisesti kotihoitotuotteillamme.

Eana cosmetics

Eana Cosmetics

Eana- sokerointipalvelut miehille ja naisille, uusien ammattilaisten koulutukset vuosien kokemuksella sekä Eana-sokerien noutotukku alalla työskenteleville.

Artdeco

ARTDECO

ARTDECOn kokoelmasta löydät aina ajankohtaisen väriskaalan meikkimosaiikkeja sekä trendikkäimpiä erikoistuotteita ammattimaisen meikin tekoon. Laajan ja jatkuvasti uusiutuvan tuotevalikoiman ansiosta ARTDECO on laadukas ja silti edullinen meikkisarja. Kauneushoitolastamme löydät kokoelman ARTDECOn huipputuotteita, aina mineraalimeikeistä näyttäviin kynsilakkoihin. Lisäksi neuvomme sinua mielellämme meikkien valinnassa, joten kysy rohkeasti neuvoa!

Claré Blanc

Claré Blanc

Claré Blanc on mineraalimeikkisarja, jossa upea värimaailma yhdistyy tarkoin valittuihin ja korkealaatuisiin raaka-aineisiin. Tuotteet kaunistavat ihoa, samalla kun hoitavat sitä hellävaroen. Brändi syntyikin juuri rakkaudesta kauneuteen ja luonnon kunnioittamiseen, joka näkyy jokaisessa tarkoin valitussa ja pitkään kehitellyssä tuotteessa. Claré Blanc onkin paljon enemmän kuin pelkkä kosmetiikkabrändi – se on uudenlainen elämätapa.

Fantasy Nails

Fantasy Nails

Fantasy Nails tarjoaa ammattitason kynsimuotoiluun laajan valikoiman korkealaatuisia rakennekynsituotteita. Kaikki rekisteröidyt tuotteet ovat myös tarkkaan suunniteltu EU-säännösten mukaan. Brändin avulla saadaankin aina aikaan näyttävät ja kestävät kynnet. Lisäksi Fantasy Nails on tunnettu arvostetusta koulutusohjelmastaan, joka kattaa niin perinteiset kuin myös innovatiiviset erikoistekniikat. Kun siis haluat upeat kynnet, valitse Fantasy Nailsin turvallisia ja laadukkaita tuotteita käyttävä kynsimuotoilija!

Fantasy Nails

HENNA-VÄRI

Lovely- brändin Henna on kasviväri, joka saadaan henna-pensaan kuivatuista lehdistä. Värjäyksessä ei käytetä hapetteita tai ammoniakkia. Väri pysyy jokaisella yksilöllisesti, kuitenkin iholla jopa n. 2-5 päivää ja karvassa 3-6 viikkoa! Turvallisuutensa ansiosta sopii myös raskaana oleville ja alle 16-vuotiaille.

SIENNA X -suihkurusketus

SIENNA X -suihkurusketus

Olemme ylpeitä saadessamme olla Sienna X-rusketusbrändin Brand Ambassador-liike! Brändi on valittu jo 11 vuoden ajan parhaimmaksi rusketusbrändiksi Iso-Britanniassa ( Beauty Guild ). Ylelliset, hoitavaat raaka-aineet ja monipuolinen sävyvalikoima takaavat sinulle upean, hehkuvan rusketuksen helposti ja turvallisesti! Suihkurusketuksen lisäksi jälleenmyymme brändin itseruskettavat- ja rusketusta ylläpitävät tuotteet kotiin.