Kauneuden asiantuntija

Kauneuden asiantuntija

Kasvohoidot

Perinteisten kasvohoitojen lisäksi tarjoamme useita erikoishoitoja, jotka soveltuvat erilaisten ihotyyppien ja iho-ongelmien hoitoon. Tulokselliset ja tehokkaat kasvohoidot ja -kuorinnat toteutetaan aina Dr.Baumann, Dermaviduals tai iS CLINICAL puhtailla ja turvallisilla tuotesarjoilla, jotka soveltuvat myös hyvin herkälle iholle eivätkä sisällä allergisoivia hajusteita, väriaineita, säilöntäaineita tai mineraaliöljyä. Käyntisi aluksi teemme myös aina tarkan iho-analyysin, jonka pohjalta valitsemme juuri sinun ihollesi parhaiten sopivan hoitotoimenpiteen ja tuotesarjan sekä laadimme yksityiskohtaisen suunnitelman mahdollisten ongelma-alueiden hoitoon.

HydraFacial

Huippusuosittu HydraFacial on laite- ja ihonhoitomenetelmä, joka puhdistaa, kuorii sekä poistaa valko- ja mustapäät, syöttäen samalla tehoaineet syvälle ihoon. Hoito tuntuu miellyttävältä, eikä aiheuta ikäviä tuntemuksia. Hygieeninen HydraFacial tehdään turvallisilla tuotteilla, jotka soveltuvat kaikille ihotyypeille, mukaan lukien myös herkän ja kuivan ihon. Hoito ei vaadi toipumisaikaa.

Jalkahoidot

Jalkahoito on miellyttävä ja äärimmäisen rentouttava kokemus. Täydelliseen hoitoon kuuluu jalkojen kylvetys ja kuorinta, tarvittaessa kynsinauhojen sekä kynsien siistiminen ja ohentaminen, kovettumien poisto, hieronta sekä hoitolakkaus tai värilakkaus.

Käsihoidot

Täydelliseen käsihoitoon kuuluu kynsinauhojen ja kynsien siistiminen, kovettumien poisto, hieronta sekä hoito- tai värilakkaus. Koristelusta ja erikoislakkauksista veloitamme erikseen. Käsihoito voidaan tehdä myös kasvo- tai jalkahoidon yhteydessä, pikamanikyyrin (kynsien siistiminen ja lakkaus) tai käsien kuorinnan ja lämpimän voidenaamio-kompression avulla. Käsihoidoissa käytämme turvallisia ja tehokkaita ProNails ja Dr. Baumann -tuotesarjoja.

Geelilakkaus

Geelilakkaus tehdään luonnonkynnelle geelilakalla, joka kovettuu UV-valon avulla ja kestää 2 – 4 viikkoa. Värimaailma on laaja ja koristelut onnistuvat kuten rakennekynsissä. Geelilakkaus onkin loistava vaihtoehto ihmiselle, joka haluaa väliaikaisesti siistit kynnet tai ei pysty käyttämään rakennekynsiä. Geelilakkausta ei huolleta, vaan se poistetaan aina kokonaan, jonka jälkeen tilalle laitetaan halutessa uusi lakkaus.

Sopolish -kestolakkaus

SoPolish kestolakkaus tarjoaa kauniit kynnet jopa 14 päiväksi. Kiiltävät kynnet saadaan aikaan ilman viilausta tai poraamista, eikä kynnen pinta ala lohkeilla tai haalistua missään vaiheessa. UV-valon avulla kovetettavassa lakkauksessa kynnen ja lakan väliin kiinnitetään ProNails -suojakalvo, jonka avulla saadaan tehtyä luonnollisen ohuet kynnet. SoPolish -kestolakkaus voidaan poistaa itse kotona hellävaraisesti repäisemälle.

Fantasy Nails rakennekynnet

Kauniit, kestävät ja yksilölliset rakennekynnet syntyvät koulutetun ja innostuneen kynsiteknikon avulla. Hän kun osaa yhdistää kuumimmat trendit sekä parhaat tekniikat. Koristelussa vain mielikuvitus on rajana. Rakennekynsien huoltoväli on ihanteellisesti 4 viikkoa, riippuen kuitenkin kynsien yksilöllisistä ominaisuuksista.

Swiss Color kestopigmentointi ja microblading

Kosmeettinen kestopigmentointi tarkoittaa kulmakarvojen, silmänrajausten ja huulten pysyvää korostamista, ikään kuin ”kestomeikkinä”. Pigmentointi pysyy ihossa 2 – 5 vuotta, jonka jälkeen se hiljalleen haalistuu. Lopputulosta voi ylläpitää uusimalla hoidon muutaman vuoden välein. Käyntiin on hyvä varata 1-3 tuntia aikaa.

Microblading -tekniikalla taas saadaan tehtyä kestopigmentointia kevyempi ja pehmeämpi käsittely kulmille. Lopputulos on luonnollinen, jolloin aikaansaadut ohuet ”karvat” sulautuvat kauniisti omien kulmakarvojesi joukkoon. Sinun ei kuitenkaan tarvitse pigmentointia varatessasi tietää, minkä käsittelyn haluat, sillä voimme yhdessä miettiä sinulle parhaimman vaihtoehdon!

Hoitolassamme käytämme kestopigmentointiin ja microbladingiin Swiss Colorin edistyksellisiä ja korkealaatuisia tuotteita. Sävyt ja mallit suunnitellaan aina kasvonpiirteiden kanssa yhteensopivaksi, omia toiveitasi noudattaen. Väriaine viedään ihon epidermis-kerrokseen pigmentointikoneen ja -neulan avulla. Käyttämämme väripigmentti on hypoallergista ja neulat aina kertakäyttöisiä ja steriilejä.

Ennen aloittamista varmistamme aina, ettei esteitä pigmentoinnille ole. Epävarmoissa tilanteissa voit myös varmistaa pigmentoinnin soveltuvuuden omalta lääkäriltäsi ennen ajanvarausta. Lisäksi voit varata ajan konsultaatioon (n. 30 min), jonka aikana käymme läpi erilaisia vaihtoehtoja sekä suunnittelemme mallia ja väriä.

Parhaan pysyvyyden ja tasaisen lopputuloksen aikaansaamiseksi pigmentointi tehdään kaksi kertaa. Jälkimmäinen käsittely toteutetaan 6 – 10 viikon kuluttua ensimmäisestä. Aluksi väri on lopullista sävyä tummempi ja haalistuu parantuessaan 30 – 50 %. Tarkat kotihoito-ohjeet ja tarvittavat hoitotuotteet saat vielä toimenpiteen jälkeen. Yleensä yksi uusintakäsittely riittää toivotun värisävyn ja mallin aikaansaamiseksi.

Klassiset ripsipidennykset

Klassiset ripsipidennykset syntyvät yksittäisistä, synteettisistä ripsikuiduista, joita kiinnitetään ripsiliimalla omiin luonnon ripsiin. Pidennykset soveltuvat jatkuvaan käyttöön. Valittavana on eri pituisia ja paksuisia ripsikuituja, joilla saadaan aikaan juuri sinulle sopivat ripset. Suositeltava ripsipidennysten huoltoväli on 3 – 4 viikkoa.

Volyymiripset

Volyymiripsissä käytetään menetelmää, jossa yhteen omaan ripseen liimataan useampi ripsikuitu viuhkana. Menetelmä ei kuitenkaan rasita omia ripsiä enempää kuin klassiset ripsipidennykset, sillä volyymiripsikuidut ovat kolme kertaa ohuempia kuin klassiset ripsikuidut. Ripsiteknikko voi rakentaa viuhkan joko itse tai käyttää valmista quickpick -viuhkaa. Pidennyksissä suositeltu huoltoväli on noin 3 – 4 viikkoa.

MisenLift kestotaivutus ja kulmien laminointi

Hygieenisen ja turvallisen MisenLift ripsien kestotaivuksen avulla saat kaartuvat sekä näyttävämmät luonnonripset ilman pistävää hajua, natriumbromaattivapaan kestotaivutustuotteen avulla. Tuotesarjaa voidaan myös käyttää kulmien laminointiin, jolloin saat luonnollisen tuuheat ja näyttävät kulmakarvat. Molemmat toimenpiteet voidaan viimeistellä kestovärjäyksellä, joka takaa entistä näyttävämmän lopputuloksen. Lisäksi MisenLift-kouluttaja Laura voi kouluttaa alan ammattilaisia kestotaivutuksen ja kulmien laminoinnin saloihin.

Meikkaus

Meikkitaiteilijamme loihtii upeat kuvaus- ja häämeikit, kevyemmät päivämeikit sekä muut toiveidesi mukaiset lookit kaikkiin eri tilaisuuksiin. Lisäksi tarjoamme meikkiopastusta, jonka puitteissa voimme opettaa sinua korostamaan parhaita piirteitäsi. Meikkaukset teemme pääasiassa liikkeessämme, mutta meikkitaitelijamme voi sovittaessa vierailla myös sinun luonasi.

Kulmien ja ripsien kestovärjäys

Kulmien ja ripsien kestovärjäys antaa välittömästä virkeyttä katseeseen! Värjäys tehdään Refectocil -kestoväreillä. Väri sekoitetaan aina juuri sinulle sopivaksi. Kulmat voidaan muotoilla sokerilla tai pinseteillä.

IBX

Jatkuva geeli- tai kestolakkojen poistaminen ja vaihtaminen rasittavat omaa kynttä, aiheuttaen kuivumista, lohkeilua ja liuskottumista. Famous Names LLC:n patentoima IBX System on kaksiosainen hoitomenetelmä, joka korjaa vaurioita ja muodostaa kynnelle suojakerroksen. Hoitoa voidaan käyttää geelilakkauksen alla tai luonnonkynnen vahvistamisessa ja korjauksessa.

Dermatude-mikroneulaus

Dermatude-mikroneulaus on metaterapiahoito, joka aktivointiterapian avulla auttaa ihoa uudistumaan, estäen ikääntymistä ja kosteuttaen ihoa. Täysin luonnollinen hoitomuoto on tarkoitettu henkilöille, jotka kaipaavat tehostettua ihonhoitoa, mutta eivät ole halukkaita pistoshoitoihin. Riskitön Dermatude-mikroneulaus tarjoaakin luonnollisen tavan kiinteyttää ja muokata ihon tekstuuria turvallisesti, samalla kun rypyt ja juonteet tasoittuvat.

Sokerointi

Sokerointi on turvallinen, hygieeninen ja miellyttävä tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja koko vartalon alueelta ja se sopii myös allergisille. Säännöllinen sokerointi myös ohentaa ja vähentää karvankasvua. Ihokarvojen poiston jälkeen iho tuntuu aina miellyttävän pehmeältä eikä arista.

Vita Liberata suihkurusketus

Somesta tunnetuksi nousseilla Vita Liberatan hoitavilla tuotteilla toteutettu suihkurusketus tarjoaa turvallisen, kestävän ja tasaisesti ruskettuneen ihon, juuri toiveidesi mukaisella tummuusasteella. Korkealaatuinen, ammattilaisen sekoittama väriaine suihkutetaan vartalolle hienojakoisena sumuna, joka varmistaa tasaisen levityksen. Turvallinen ja ihoa hoitava suihkurusketus sopii niin säännölliseen käyttöön, kuin myös hetkelliseen rusketukseen häitä tai muita juhlatilaisuuksia varten. Lisäksi toimimme Vita Liberatan jälleenmyyjänä, jonka ansiosta voit hankkia meiltä tuotteita myös kotikäyttöön.