Kauneuden asiantuntija

Kauneuden asiantuntija

Kasvohoidot

Tehokkaissa ja hemmottelevissa kasvohoidoissamme saat nauttia Dr.Baumannin ja Dermavidualsin puhtaista tuotesarjoista. Kummankaan sarjan tuotteet eivät sisällä hajusteita, väriaineita, säilöntäaineita tai mineraaliöljyä.

Iho analysoidaan jokaisella käynnillä ja suunnittelemme Sinulle yksilöllisen hoidon ihon kunto ja tarve huomioiden. Samalla suunnitellaan ihon kotihoito ja seuraavien käyntien ajankohta. Tällaisella suunnitelmallisella hoidolla saamme tuloksia nopeasti ja varmasti. Saat meiltä aina parasta hoitoa ihollesi!

HydraFacial

HydraFacial on huippusuosittu ihonhoitomenetelmä, joka samanaikaisesti laitehoitona puhdistaa, kuorii, poistaa mustapäät ja valkopäät sekä syöttää tehoaineet syvälle ihoon. Hoito tuntuu miellyttävältä, eikä aiheta kipua tai ikäviä tuntemuksia.

HydraFacial sopii kaikenlaisille ihotyypeille, myös herkälle ja kuivalle iholle ja siinä käytetään ainoastaan turvalliseksi todettuja ainesosia. Hoito on hygieeninen, sillä hoitokärjet ovat kertakäyttöisiä ja vaidetaan jokaisen asiakkaan jälkeen. Hoito ei vaadi toipumisaikaa, vaan voit palata arkiaskareisiisi heti hoidon jälkeen.

Käsihoidot

Täydelliseen käsihoitoon kuuluu kynsinauhojen- ja kynsien siistiminen, kovettumien poisto, hieronta ja hoitolakkaus tai värilakkaus. Koristelusta ja erikoislakkauksista veloitan hinnaston mukaan.

Kasvo- tai jalkahoidon yhteydessä voi tehdä täydellisen käsihoidon, pikamanikyyrin ( kynsien siistiminen ja lakkaus ) tai kädet voidaan kuoria ja laittaa lämpimiin voidenaamio-kompresseihin.

Käsihoidoissa käytetään ProNails- ja Dr. Baumann- tuotteita, jotka hoitavat ihoasi turvallisesti ja tehokkaasti.

Jalkahoidot

Jalkahoito sopii ihan kaikille! Se on miellyttävä, kivuton ja äärimmäisen rentouttava kokemus.

Jalkahoito on aina täydellinen eli siihen kuuluu jalkojen kylvetys ja kuorinta, kynsien siistiminen ja ohentaminen (tarvittaessa), kynsinauhojen siistiminen, kovettumien poisto, hieronta ja hoitolakkaus tai värilakkaus.

Jalkojenhoito on myös terveydenhoitoa joten suunnittelen aina jatkotoimenpiteet ja kotihoidon tai ohjaan tarvittaessa eteenpäin.

Kestovärit

Kulmien ja ripsien kestovärjäyksellä saat virkeyttä katseeseen! Värjäys tehdään Refectocil- kestoväreillä. Väri valitaan ja sekoitetaan Sinulle sopivaksi .Kulmat muotoillaan halutessasi sokerilla tai pinseteillä.

Sokerointi

Sokerointi on turvallinen, hygieeninen ja miellyttävä tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja koko keholta. Säännöllinen sokerointi ohentaa ja vähentää karvan kasvua. Sokeroinnin jälkeen iho on miellyttävän pehmeä eikä arista. Sokerointi sopii myös allergisille ihoille!

Rakennekynnet

Vuosien kokemuksella syntyy kauniit, kestävät ja taatusti yksilölliset rakennekynnet. Jatkuva kouluttautuminen ja innostus takaa uusimman tietotaidon, kuumimmat trendit ja nykyaikaisen tekniikan niin kynsien muotoilussa kuin koristelussakin. Koristelu vaatii tarkkuutta, jossa vain mielikuvitus on rajana. Rakennekynsien huoltoväli on yksilöllinen ja riippuu kynsien kasvusta, – kunnosta, ja – hoidosta. Suositeltu, kynnen kannalta ihanteellinen huoltoväli on 4 viikkoa. Vaikka kynnet pysyisivätkin kauniina pidempään, ei huoltovälin pitkittäminen ole omalle luonnonkynnelle ihanteellista. Ylipitkälle kasvaneen rakennekynnen painopiste muuttuu ja vahva keinotekoinen pinnoite voi vääntää ja rasittaa alla kasvavaa kynttä. Usein kuullaan rakennekynsistä, jotka ”pilasivat omat kynteni”. Aika usein syynä saattaa olla jopa juuri pitkitetty huoltoväli, jos kynnet on muuten tehty asianmukaisilla aineilla ja ammattilaisen toimesta. Rakenneviallisilla kynsillä ( kuten kynsienpureskelijoilla usein on ) huoltoväli saattaa alussa olla jopa vain 2 viikkoa!

Teen rakennekynsiä geelillä ja akryylilla. Materiaali valitaan niin että kynnet palvelevat sinun tarpeitasi ja toiveitasi

Geelilakkaus

Geelilakkaus tehdään UV – kovetteisella geelilakalla luonnonkynnelle. Värimaailma on laaja, koristelu onnistuu kuten rakennekynsissä ja lakkaus kestää 2-4 viikkoa. Geelilakkaus on loistava vaihtoehto ihmisille, jotka eivät voi tai halua laittaa rakennekynsiä tai heille jotka haluavat väliaikaiset, siistit kynnet. Geelilakkausta ei ”huolleta” vaan se poistetaan aina kokonaan ja tilalle laitetaan halutessa uusi lakkaus.

Sopolish -kestolakkaus

  • Kaunis lakkaus 14 päiväksi!
  • Kestävä kiilto!
  • Ei buffausta, ei viilausta, ei poraamista!
  • Luonnollisen ohuet kynnet!
  • Ei kuivatusaikaa! (kovetetaan uv-valossa)
  • Ei lohkeile, irtoile tai haalistu!
  • Sopii kaikille!
  • Poistat kotona kätevästi muutamassa sekunnissa repäisemällä
  • Lakan ja kynnen väliin kiinnitetään ProNailsin innovatiivinen keksintö – suojakalvo, joka suojaa luonnonkynttäsi ja mahdollistaa lakan repäisemisen pois muutamassa sekunnissa
  • Suuri valikoima toinen toistaan upeampia kestolakkoja

Kestopigmentointi

Kosmeettinen pigmentointi tarkoittaa kulmakarvojen, silmänrajausten ja huulten pysyvää korostamista, se on ikäänkuin ”kestomeikki”. Pigmentointi pysyy ihossa 2-5 vuotta jonka jälkeen hiljalleen haalistuu ihon uusiutumisen myötä kadoten lopulta kokonaan. Pigmentointia voi ylläpitää uusimalla hoitoa muutaman vuoden välein.
Pigmentointiin varataan aikaa 1-3 tuntia. Pigmentointien värit, sävyt ja mallit suunnitellaan huolella asiakkaan kasvjen piirteisiin sopivaksi ja asiakkaan omia toiveita noudatellen.
Jotta pigmentointi olisi asiakkaalle mahdollisimman kivutonta ja miellyttävää, käsiteltävä alue puudutetaan reseptivapaita geelimäisiä pintapuudutteita käyttäen ja tarvittaessa aluetta puudutetaan lisää toimenpiteen aikana. Käsittelyssä väriaine viedään ihon epidermis-kerrokseen pigmentointikoneen ja -neulan avulla. Käyttämämme väripigmentti on hypoallergista ja neulat aina kertakäyttöisiä, yksittäispakattuja ja steriilejä!
Jotta voimme saada parhaan mahdollisen pysyvyyden ja tasaisen lopputuloksen,pigmentointi tehdään aina kaksi kertaa. Jälkimmäinen käsittely tehdään 4-10 viikon kuluttua ensimmäisestä käsittelystä. Vasta toisen kerran jälkeen pigmentointi on valmis! Kestopigmentointikäsittelyn jälkeen väri on lopullista sävyä huomattavasti tummempi. Väri haalistuu 30-50% ihon parantuessa ja luovuttaessa ylimääräisen värin pois.
Ennen toimenpidettä saat täytettäväksesi esitietolomakkeen, jolla varmistamme ettei sinulla ole mitään estettä pigmentoinnille. Tällaisia esteitä saattaisi olla esimerkiksi tietty verenohennuslääkitys tai verenvuototauti. Jos olet epävarma omasta lääkityksestäsi, kannattaa asia varmistaa omalta lääkäriltä ennen pigmentointiajan varaamista! Meiltä saa myös lisätietoja epävarmoissa tilanteissa joten ole rohkeasti yhteydessä jos jokin asia mietityttää.
Toimenpiteen jälkeen käsiteltävä alue voi olla turvoksissa ja iho punottaa pigmentoinnin ympäriltä. Turvotus häviää vuorokaudessa ja voit halutessasi käyttää kylmäpakkauksia pigmentointien päällä nopeuttaaksesi turvotuksen laskemista. Saat tarkat kotihoito-ohjeet ja tarvittavat hoitotuotteet toimenpiteen jälkeen.
Kestopigmentointi haalistuu, kapenee ja muuttaa sävyään hiukan vuosien kuluessa. Voit ylläpitää pigmentointia uusimalla toimenpiteen, jolloin yleensä yksi käsittelykerta riittää toivotun värisävyn ja mallin saamiseksi. Jos olet ottanut entiset pigmentointisi meillä, on sinusta olemassa esitietolomake josta voimme tarkistaa silloin käytetyn värisävyn ja suunnitella uudet.
Mikäli koet epävarmuutta pigmentointiin liittyen, voit varata ajan ilmaiseen konsultaatioon ( n.30 min ) jolloin voimme esitellä eri vaihtoehtoja ( kestopigmentointi, microblading, nanomicroblading ) ja suunnitella jo mallia tai väriä.

Klassiset ripsipidennykset

Ripsipidennykset ovat yksittäisiä, synteettisiä ripsikuituja, joita kiinnitetään yksitellen omiin luonnonripsiin siihen tarkoitetulla ripsiliimalla. Niiden avulla luodaan pidemmät, tummemmat ja runsaammat ripset. Ripsipidennykset soveltuvat jatkuvaan käyttöön.  Valittavana on eri pituisia ja paksuisia ripsikuituja, joilla saadaan aikaan juuri sinulle sopivat ripset. Suositeltava ripsipidennysten huoltoväli on 3-4 viikkoa.

Volyymiripset

Volyymiripsissä käytetään menetelmää, jossa yhteen omaan ripseen liimataan useampi ripsikuitu viuhkana. Menetelmä ei kuitenkaan rasita omia ripsiä enempää kuin klassiset ripsipidennykset, sillä volyymiripsikuidut ovat kolme kertaa ohuempia kuin klassiset
ripsikuidut. Ripsiteknikko voi rakentaa viuhkan joko itse tai käyttää valmista quickpick viuhkaa.

Ehostus

Teen meikkausta liikkeessäni tai voin tulla sovitusti muualle. Olen tehnyt häämeikkejä ( morsian, sulhanen, kaasot, vanhemmat jne. ), kuvausmeikkejä ( lehtikuvaus, perhevalokuvat, erikoiskuvaukset ), juhlameikkejä ryhmille ( gaala-illat, pikkujoulut, synttärit jne. ), polttari-yllätyksiä, vanhojenpäivämeikkejä, teemameikkejä ja tietysti myös yksittäisiä juhla- tai bilemeikkejä. Voit käydä kevyemmässä päivämeikissäkin tai tulla meikinopastukseen, joka on mahtava tapa opetella ”kädestä pitäen” meikkauksen salat.

Dolly's Lash -kestotaivutus

Ripsiin saadaan kaunis kaari ja tulos kestää jopa 6 viikkoa! Kestotaivutus on turvallinen tapa saada kauniit, näyttävät ripset. Suosittelemme ripsien kestovärjäystä taivutuksen yhteydessä.

Caretech Mikrotimanttihionta

Timanttihionnan tarkoitus on puhdistaa ihoa timanteilla sekä alipaineella kasvo- ja vartaloalueilla (myös mm. silmienympärysalue, decolté, kaula, kädet..). Se uudistaa ja kiinteyttää, poistaa mustapäitä ja talia, hoitaa aknea, poistaa ikääntymisen merkkejä, korjaa pigmenttivirheitä ja arpeumia. Ihon väri normalisoituu ja kirkastuu. Hoito on erittäin hellävarainen herkimmällekin iholle ja sopii näin ollen hoitona lähes kaikille! Timanttihionta parantaa hoidoissa käytettävien tuotteiden imeytymistä merkittävästi ja hoidon tulokset ovat silmin nähtävissä jo ensimmäisellä kerralla. Timanttihoitoa voidaan tehdä myös sarjana, mutta sarjahoidon suunnittelen yksilöllisesti ihosi kunnon ja tarpeen mukaan.

CARETECH- timanttihiontalaitteella on mahdollista tehdä myös napakoittava, kirkastava ULTRA-lifting- hoito. Ultra-hoito suositellaan sarjana, mutta mikrokuorintaan yhdistettynä yksittäinenkin hoito vaikuttaa positiivisesti ihon kiinteytymiseen aktivoimalla solujen toimintaa. Iho näyttää raikkaalta ja on kuin uudesti syntynyt!

IBX

Jatkuva geeli/kestolakkojen poistaminen ja vaihtaminen rasittaa luonnonkynttä ja saattaa aiheuttaa niiden kuivumista, lohkeilua ja liuskottumista. Kynsialan ammattilaiset mieluimmin pitävät huolta, kuin vahingoittavat kynttä. On siis jo aikakin että geeli/kestolakat saavat ystäväkseen uuden tuotteen!

Famous Names LLC:n lanseeraama ja patentoima IBX System on kaksiosainen hoitomenetelmä, jonka avulla voidaan muodostaa suojakerros osaksi luonnonkynttä ja samalla korjata mahdollisia vaurioita. Sitä voidaan käyttää merkistä riippumatta kaikkien geelilakkausten alla ja/tai luonnonkynnen vahvistamiseen ja korjaamiseen.

IBX on lajissaan ensimmäinen ja ainutlaatuinen hoito, jossa hyödynnetään lämpöpenetroitumista ja LED / UV- tegnologiaa. Se ei siis pelkästään päällystä kynnen pintaa, kuten perinteiset kynnenvahvistukset, vaan lukittuu kynnen sisään osaksi pintakerroksia. Kun IBX kovetetaan LED/ UV -valolla, se muodostaa lomittaisia polymeeriverkkoja (Interpenetrating Polymer Network eli IPN) kiinnittäen kynnen uloimmat kerrokset yhteen. Tuloksena on näin vahvempi luonnonkynsi, joka kestää paremmin kasvatusta ja samalla se myös suojaa kynttä mahdolliselta rasitukselta, mikäli kynnellä käytetään toistuvasti erilaisia geeli/kestolakkoja.

IBX SYSTEM -hoidoilla on saatu erinomaisia tuloksia myös pidempiaikaisten kynsitraumojen hoidossa.
IBX korjaa ja vahvistaa luonnonkynttä ja käsittely tehdään kynnen kunnosta riippuen sarjahoitona. Nyt sinun on mahdollista saada kauniit kynnet edullisesti ja nopeasti ilman keinotekoisia pinnotteita!

Dermatude-mikroneulaus

Dermatudessa on kyse ainutlaatuisesta ja innovatiivisesta metaterapiahoidosta. Metaterapia on aktivointiterapiaa, jossa yhdistyvät ihon uudistaminen, ikääntymisen estäminen ja ihon kosteuttaminen yhdessä 100%:n luonnollisessa hoitomuodossa.

Metaterapiaa kutsutaan ”vaihtoehdoksi kasvojenkohotukselle”, koska se on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat ihonhoidostaan enemmän tuloksia, mutta jotka eivät ole halukkaita otattamaan esimerkiksi botuliinitoksiinia tai muita pistoshoitoja, tai vielä radikaalimpiin hoitoihin kuten plastiikkakirurgisiin leikkauksiin. Dermatude-metaterapiahoito on hoitomuoto joita voivat tehdä kosmetologit tai sairaan/terveydenhoitajat joilla on aiheeseen riittävä koulutus. Hoitomuodon tulokset ovat kuitenkin yhtä näyttäviä kuin muissa invasiivissa hoitomuodoissa – kuitenkin ilman riskiä! Kun valitset Dermatuden, valitset luonnollisimman mahdollisen tavan kiinteyttää ja muokata ihon tekstuuria – turvallisesti samalla kun ihon rypyt ja juonteet häivyttyvät.

Microblading

Microblading- tekniikalla saadaan tehtyä kestopigmentointia kevyempi ja pehmeämpi käsittely kulmille. Microblading tarkoittaa sitä että pigmentti viedään ihon epidermikseen kuten pigmentoinnissakin mutta ilman konetta. Välineenä on mikroneuloista koostuva pieni ja todella ohut terä. Lopputulos on luonnollinen ja terällä aikaansaadut ohuet ”karvat” sulautuvat kauniisti omien kulmakarvojesi joukkoon. Microblading- käsittely tarvitsee uusimista n. vuoden välein, sillä pigmentointiin verrattuna pigmenttiä saadaan vietyä huomattavasti pienempi määrä ihoon ja värin haalistuminen näkyy nopeammin.
Microblading on loistava kaikille jotka haluavat lisää ryhtiä omiin kulmiin mutta vieroksuvat pigmentointia. Sinun ei välttämättä tarvitse pigmentointia varatessasi tietää minkä käsittelyn haluat, sillä voimme yhdessä miettiä sinulle parhaiten sopivaa vaihtoehtoa!
On myös olemassa pigmentoinnin ja microbladingin yhdistelmä: nanomicroblading. Siinä ”karvat” aikaansaadaan ensin microblading-terän avulla ja sen jälkeen vahvistetaan nanoneulalla pigmentoimalla. Tämän tekniikan avulla karvoista saadaan ohuita ja kauniita kuten microbladingilla mutta kestäviä kuten pigmentoimalla! Käsittely maksaa saman verran kuin normaali pigmentointi.